2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában részesült tudományos és fantasztikus podcast & blog

Játékszabályzat a NatGeo és az emTV.hu által szervezett Kozmosz nyerményjátékhoz

2020. március 14. - emTV

Jelen részvételi- és játékszabályzat az emTV.hu által (a továbbiakban: Játékszervező) rendezett, 2020. március 14-én 18 órától március 22-én 20 óra 59 percig tartó Kozmosz nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") része, és azt hivatott szabályozni.

A Játék során a Játékosnak helyesen kell megválaszolnia a parallaxis.emtv.hu címen a játékfelhívásban található 3 kérdésre. A nyertes Játékost emailben értesítjük.

A Játékban való részvétellel a Játékos elismeri, hogy teljes körűen megismerték a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadta, valamint, hogy a nyertes Játékos email címét a Játékszervező a március 22-én 21 órakor tartandó sorsolásáig tárolja. A Játékszervező a Játékosok adatait más, harmadik félnek nem adja át (kivéve a nyertes Játékosét, mivel a nyeremények elküldése a Magyar Posta szolgáltatásain keresztül történik), kereskedelmi célra nem használja, a szükségesnél tovább nem tárolja és nem értékesíti.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

Amennyiben a nyertes Játékos nem felel meg a Játékszabályban rögzített bármely feltételnek, kizárásra kerül.

A nyeremény készpénzre, illetve egyéb kedvezményre nem váltható, kereskedelmi forgalomba nem hozható és semmilyen módon nem értékesíthető tovább.

A Rendezvényszervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben visszaélés gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban, annak kivizsgálásához információt kérhessen a Játékostól, illetve a kivizsgálás időtartamára felfüggeszthesse a Játékos részvételét és a nyereményének átadását.

Kérdés esetén küldj e-mailt a blog@emtv.hu címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr7415520696
süti beállítások módosítása