2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Mozdulj együtt az univerzummal az asztrofotópályázaton!

#FornaxMountsCompetition #Letsmovewiththeuniverse

2021. július 23. - emTV.hu

Értékes nyereményekért hiredet asztrofotópályázatot hazánk első számú csillagászatieszköz fejlesztője és gyártója. A Fornax Mounts Asztrofotó versenyén három kategóriában van lehetőséged nevezni augusztus 1. és október 31. között. Asztrofotód témája lehet a mély-ég, a Tejútrendszer, vagy a naprendszer objektumai (bolygók, Hold, Nap, üstökös), attól függően melyik áll hozzád legközelebb.

iceland-5586225_1280.jpg

A verseny zsűrijét a világ számos országában fotózó Fornax Mounts nagykövetei alkotják. A pályaműveket a Fényes Lórándból (Magyarország), Alex Conuból (Norvégia/Románia), Mehmet Ergünből (Németország), és Sári Bencéből (Fornax Mounts) álló grémium bírálja el, valamint a szervezők tájékoztatása szerint a zsűriben még minimum egy nagykövet is helyet foglal majd. Az eredményhírdetésre novemberben kerül sor.

A nevezéshez nem kell mást tenned, mint augusztus 1. és október 31. között regisztrálni a Fornax Mounts weboldalán, és feltölteni az elkészült munkáidat. A szervezők azt kérik, hogy ha a nevezett fotóidat közösségi oldalakon is meg szeretnéd osztani, használd a #FornaxMountsCompetition és a #Letsmovewiththeuniverse hashtageket.

Fődíj: Fornax 52 mount + MC5 controller
2. díj minden kategóriában: LighTrack II Full Set
3. díj minden kategóriában: LighTrack II mount
4. díj minden kategóriában: 60% OFF from any LighTrack II Sets or Accesoies of LighTrack II mount
5. díj minden kategóriában: 40% OFF from any LighTrack II Sets or Accesoies of LighTrack II mount
6. díj minden kategóriában: 20% OFF from any LighTrack II Sets or Accesoies of LighTrack II mount

emTV.hu // OpenOnline Marketing Ügynökség // címlaképünk illusztráció

post_fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2516635934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása