2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Jelek, démonok, szenteltvíz

White Sam #12

2023. május 08. - Parallaxis Univerzum

A film egy feszült és aggasztó atmoszférát teremt, miközben a főszereplők próbálják megérteni az ismeretlen erők szándékait és megvédeni magukat. A Jelek egy izgalmas és meglepő fordulatokkal teli thriller, amely M. Night Shyamalan karakterisztikus stílusában ötvözi a paranormális és pszichológiai elemeket, és megkérdőjelezi az emberiség helyét az ismeretlen és titokzatos világban.

whitesam_ep12_cover.png

csik_patreon.jpg

Ez M. Night Shyamalan által írt és rendezett "trilógia" második része, amelyben az emberi érzékek és az ismeretlen erők közötti kapcsolatot feszegeti. Az előző film a Hatodik érzék, a következő pedig a Lány a vízben című alkotása.

Jellegzetes vizuális stílussal rendelkezik, amely a holdfényben csillogó mezők és a sötét éjszakai jelenetek kontrasztját használja fel, hogy fokozza a feszültséget és a szorongást. Az emberi félelmekkel és aggodalmakkal foglalkozik, különösen az ismeretlen és az idegen fenyegető jellegével. A film a paranormális és természetfeletti témákra összpontosít, miközben az emberi szorongás és a családi kapcsolatok fontosságát is bemutatja.

A Jelek! váratlan fordulatokat és meglepetéseket tartogat a nézők számára, amelyek hozzájárulnak a film izgalmas és kiszámíthatatlan atmoszférájához. Egyébként a mai napig is élénken vitatott és értelmezett alkotás maradt az évek során, sokan értelmezik az emberi lélek és az emberi kapcsolatok mélyebb rétegeit kutató műnek.

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: Karol Rogoz

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6518096412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása