2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

"Önazonos vagyok, ettől vagyok szabad" (2018)

Parallaxis Anno #5

2022. december 19. - Parallaxis Univerzum

Ha jól emlékszem, 2006-ban találkoztam először Balázzsal az Ivánka Pál utcai szinkronstúdióban. Éppen Ted és Emmett bőrébe bújva a tavaly elhunyt Vári Attilával dolgoztak a Queer as Folk magyar változatán. Emlékeztem rá a Szomszédokból, a korai részekben Bakonyi elvtárs fiát játszotta akkor 16 évesen. De ő szólaltatta meg Zoknipócot a Firka Villában, Tyriont a Trónok harcában, és Gollamot a Gyűrűk ura filmekben, valamint Cézárt az új Majmok bolygója filmekben.

anno_ep5_cover.png

csik_patreon.jpg

Szerepelt a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokban, a Minimax első hangjaként pedig részt vett a gyerekcsatorna hazai arculatának kialakításában. Indulásunk óta a Parallaxis Univerzum állandó hangja, aki legutóbbi adásunkban a Harvard Egyetem professzorának kölcsönözte hangját. 2018-ban leültünk egy kávé mellé, hogy mindenről kifaggassam.

Podcastjeink epizódjai elérhetőek a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, valamint iTunes-on és Spotify-on is! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr7418006154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása