2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

"Eloszlik, mint a buborék, s marad, mi volt, a puszta lég"

EXTRAVIDEÓ

2022. július 15. - Parallaxis Extravideó

A Parallaxis évadzárójában vendégünk volt Dávid Gyula fizikus, a legkedveltebb hazai ismeretterjesztők egyike, akivel tovább folytattuk a Brian Schmidt amerikai-ausztrál csillagász és fizikus által elmondottakról, a táguló világegyetemről szóló beszélgetést, és természetesen új gondolatokat is hoztunk a diskurzusba.

extra_dgy_cover.png

csik_patreon.jpg

Vendégünk volt még Brian Schmidt amerikai-ausztrál csillagász és fizikus, akit a táguló világegyetemmel kapcsolatos kutatásai elismeréseként 2011-ben fizikai Nobel-díjjal tüntettek ki. A beszélgetés ide kattintva érhető el.

Podcastjeink epizódjai elérhetőek a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, valamint iTunes-on és Spotify-on is!

emTV.hu

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2217882629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása