2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Az ország nagymamája (2005)

Parallaxis Anno #3

2022. október 17. - Parallaxis Univerzum

Kassai Ilona kezdetben operettekben játszott, később aztán az ország nagymamája lett. A felvétel idején hatalmas népszerűségnek örvendő Vad Angyal című telenovellában kölcsönözte hangját a mostanság éppen a Dancing with the Stars-ban zsűriző Facundo Arana sorozatbeli nagymamájának. Már csak a magyar változatok tekintetében is megszámlálhatatlan szerepben hallhattuk őt: akár a napokban elhunyt Angela Lansbury magyar hangjaként, akár Minerva McGalagonyként.

anno_ep3_cover.png

csik_patreon.jpg

A Harry Potterrel kapcsolatban az is kiderül, hogy milyen kellemetlenség érte a a film magyar díszbemutatóján. Fia Ganxsta Zolee, akivel az interjú készítésekor még egy lakásban éltek. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő kifejezetten kerüli a csúnya beszédet, kérésünkre viszont idézett pár sort "A való világ" című Ganxsta Zolee és a Kartel szerzeményből.

Podcastjeink epizódjai elérhetőek a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, valamint iTunes-on és Spotify-on is! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: Tuba Zoltán / Origo

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2717953302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása