2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

"Nem rám osztják Christina Applegate-et" (2005)

Parallaxis Anno #4

2022. november 21. - Parallaxis Univerzum

Ma már elsősorban gyógypedagógus-logopédusként dolgozik, egykor viszont a legfoglalkoztatottabb szinkronhangok egyike volt Zsigmond Tamara, akinek neve és hangja egyaránt ismerősen cseng az Egy rém rendes család rajongóinak éppúgy, mint a Dawson és a haverok szerelmeseinek. A 2005-ben készült rendhagyó és közvetlen beszélgetés során a Star Wars előzmény-trilógiától vezet az utunk az emelt díjas sms-eken át egy leszbikus filmszerepig.

anno_ep4_cover.png

csik_patreon.jpg

Podcastjeink epizódjai elérhetőek a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, valamint iTunes-on és Spotify-on is! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr4817983720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása