2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A szabadság elvesztése és az emlékezet hatalma

White Sam #22

2024. február 12. - Parallaxis Univerzum

Mai filmünk egy totalitárius jövőben játszódik, ahol az állam ellenőrzi az emberek gondolkodását és életét. A főszereplőnk, Winston Smith a rendszer ellen lázad, de szembesül a hatalom elnyomásával és az abszolút ellenőrzéssel. Ez az alkotás a szabadság, az ellenállás és az egyéni gondolkodás témáit feszegeti a diktatórikus társadalom kontextusában.

whitesam_ep22_cover.png

csik_patreon.jpg

A White Sam legújabb részében a George Orwell azonos című regényén alapuló 1984 (1984) című filmdrámáról szól a beszélgetés.

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6718315337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása