2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Exkluzív Parallaxis epizódok a Patreonon!

2020. február 06. - emTV.hu

Segítsd tudományos ismeretterjesztő munkánkat, és más exkluzív tartalmak mellett hallgasd premier előtt a Parallaxis Podcast legújabb epizódjainak lényegesen hosszabb, kifejezetten a támogatóink számára készült változatát április 8-tól kizárólag a Patreon oldalunkon!

csik_patreon.jpg

A csak a támogatóink számára elérhető podcast változat kisérleti jelleggel kerül bevezetésre, hosszútávú készítését a visszajelzésektől és az érdeklődők számától tesszük függővé. Emellett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy előre nem látható események miatt egy adott epizódból vagy epizódokból nem jelentetünk meg speciális, a patronálóink számára készült részt. Amennyiben azonban a tesztünk sikeres lesz, a későbbiekben a Parallaxis mellett szeretnénk a White Samből is speciális támogatói változatot megjelentetni. Az első hosszabb Parallaxis adás egyébként április 8-án jelenik meg a Patreon oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr9915461956
süti beállítások módosítása