2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Szinkron a taxisblokád idején (2005)

Parallaxis Anno #1

2022. július 18. - Parallaxis Univerzum

2005-ben láttuk vendégül Vass Gábort, a tavaly januárban elhunyt legendát, aki a színházak és a tévéjátékok mellett megannyi külföldi színésznek kölcsönözte orgánumát. Talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné, és ne szeretné hangját: a közvetlen beszélgetés során a szinkron mellett a kezdetektől a nyugdíjas éveken túlnyúlóan igyekeztünk betekintést nyújtani egy igazán kedves és humoros ember gondolataiba.

anno_ep1_cover.png

csik_patreon.jpg

Ha egyebek mellett kíváncsi vagy, hogy hazánk egyik legkedveltebb szinkronhangja mit gondol az akkoriban több tévécsatorna által Romániába száműzött Magyar Szinkron minőségéről, meghallgatnád a Pom-Bär-maci dalt, és kíváncsi vagy, járt-e erre Csaba, mindenképpen hallgasd meg archív beszélgetésünket Vass Gáborral.

Podcastjeink epizódjai elérhetőek a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, valamint iTunes-on és Spotify-on is! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6917860097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása