2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Pixel Párbaj – régi konzolok, új barátok

Retrozabálók #8

2024. május 14. - Parallaxis Retroverzum

Ma egy olyan utazásra invitálunk, amely visszarepít minket az időben, amikor a konzolok és szémítógépek még nem voltak okosabbak a felhasználóiknál, és a LAN-party-k nem a WiFi jelszó megosztásáról szóltak. Ahogy átböngésszük a régi játékokat és konzolokat, és megosztjuk a legemlékezetesebb pillanatokat. Csatlakozz hozzánk a Retrozabálók legújabb részében, és merülj el a 90-es években, amikor az egész este tartó Mario maraton csak azért szakadt meg, mert anyád hazaért és lekapcsolta a tévét.

retrozabalok_ep8_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: Pixabay

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8018402987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása