2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Irány a Mars – játssz a NatGeóval!

2018. november 10. - emTV.hu

November 18-án, vasárnap este tíz órakor a második évaddal folytatódik a Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozat a National Geographic csatornán! A majdnem teljes egészében hazánkban forgatott, világszerte népszerű sorozatban többek között olyan kérdésekre keresi a választ, hogy valóban élhetővé válhat-e az ember számára a vörös bolygó, és ha igen, képesek leszünk-e megóvni új otthonunkat, vagy ugyanazokat a hibákat követjük majd el, mint a Földön? A válaszokért nézd a sorozatot, ha pedig szívesen megnyernéd a csatorna által felajánlott ajándékcsomagot, játssz a NatGeo és a Parallaxis közös nyereményjátékán!

irany_a_mars_cover.jpg

Nincs más dolgod, mint november 18-án, este tíz óráig, a Mars – Utunk a vörös bolygóra második évadának premieréig megválaszolni a következő három, egyszerű kérdést! A helyesen válaszolók között pedig kisorsoljuk a NatGeo által felajánlott ajándékcsomagot, melynek tartalma: egy Mars – Utunk a vörös bolygóra füzet és toll, utóbbi ráadásul villogni is tud, így akár jelzőfényként is használható a Marsi éjszakában! Emellett a nyertes egy fellogózott kulacsból csillapíthatja szomját, baj esetén pedig az elsősegély-szett lehet segítségére!

A történet szerint közel tíz év telt el a Mars meghódítása, azaz az első évad óta. Ez idő alatt a bolygóra érkező emberek jól működő kolóniává fejlesztették Olympus Town nevű bázisukat. A Mars-missziót finanszírozó állami űrügynökség azonban már nem képes egyedül fedezni az expedíció költségeit, így a magánszektor előtt is megnyílik az út a vörös bolygó felé. Hamarosan megérkeznek a Lukrum nevű profitorientált vállalkozás bányászai a Marsra, és számukra már nem a tudományos kutatások és a bolygó megismerése a cél, hanem kizárólag a haszon. A sorozat rávilágít arra, hogy a történelem folyamán az emberi célok és érdekek folytonos csatában álltak egymással, ahol a hadszíntér egyik oldalát a profit, másikat pedig a felfedező kíváncsiság foglalta el. A sorozatról ebben a cikkünkben olvashatsz többet, ahol az előzeteseket is megnézheted! A magyar hangok listáját az emTVkettőn találod, míg itt öt érdekességet a vörös bolygóról.

A Játékszabályzatot ezen az oldalon találod! Figyelem! A Parallaxison és az emTV.hu-n meghirdetett Irány a Mars című nyereményjáték nem azonos, a sorsolások külön, két kalapból történnek!

Mars – Utunk a vörös bolygóra II premier
november 18. vasárnap 22:00
NatGeo

emTV.hu // NatGeo

Ha szeretnél minket továbbra is olvasni, arra kérünk támogasd csapatunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr3114363689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása