2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Decembertől pénteken is új podcastek a Parallaxis Univerzumban

Visszatér a SzubZsáner, indul a Szomszédok podcast

2023. október 17. - emTV.hu

Decembertől nem csak hétfőn és csütörtökön, hanem már pénteken is podcast premierek várják mindazokat, akik belépnek a Parallaxis Univerzumba! A pénteki adásnapon új műsorok és új műsorvezetők mutatkoznak be a Retroverzumban, és visszatér a SzubZsáner – avagy a kedvenc könyves műfajom a sci-fi című podcast is.

retroverzum_logo.png

Péntekenként új, különleges műsorokkal jelentkezünk majd, hiszen a tragikusan fiatalon elhunyt barátunk és kollégánk, Ivanics-Rieger Klaudia akaratának megfelelően és szellemiségében Mogyorosi István közreműködésével visszatér a SzubZsáner.

Decembertől tovább tágul a Parallaxis Retroverzum is, hiszen a nagy sikerű Csak még egy kérdés! – a Columbo podcast mellett a gazdagréti lakótelepen élő családok sorsát figyeljük majd a Lantos utca 8. című Szomszédok kibeszélőben. A Retrozabálók podcastben pedig maximumra állítjuk a 90-es évek nosztalgiáját, visszasírjuk a régi szép időket, de persze csak játszásiból! Rakéta a játszótéren, vezetékes telefon, tévéhárom-télennyáron. A beszélgetőpartnerek többek között Farkas Katalin Mila, Mogyorosi István, Gizur Gergely és Horváth Ádám Tamás lesznek.

emTV.hu // Parallaxis Media

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8018233387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása