2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Nem halott a nappali

Retrozabálók #3

2024. január 12. - Parallaxis Retroverzum

Szeszélyes évaszakok, Walt Disney bemutatja, Friderikusz Show, Szomszédok, Uborka, X-Akták, Vészhelyzet és a Dallas... műsorok és sorozatok, amiken a kilencvenes években szórakoztunk vagy éppen borzongtunk. Voltak tévébemondók, esti mese, és Égből pottyant mesék. Ekkor kívánhattunk Trabantot vezető Hoffot és Batman jelmezes Pataky Attilát. A folyamatosan playbackelő fiúbandák évtizede volt, a Bravó tévéé és a Popcorn magaziné. Amikor még Lilut a Mayo Chicks öltöztette, a legjobb zenék pedig a Pepsi Generation Next, a Zéplusz sikerlistájában szóltak. És persze megérkeztek a kereskedelmi tévék, és velük a Sliders, a Csillagkapu vagy éppen a Star Trek: Az új nemzedék, és szemünk ismét a végtelen határok horizontjára meredt, hogy most visszatekinthessünk elmúló fiatalságunk tévés élményeire. Ezekről szól a Retrozabálók harmadik része.

retrozabalok_ep3_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr4618300841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása