2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Mikor jobb gyereknek lenni?

Retrozabálók #5

2024. április 12. - Parallaxis Retroverzum

Elmerengtünk azon, hogy a milleniumi avagy az alfa generáció gyermekkora kívánatosabb-e számunkra, ám a beszélgetés gyorsan az iskolai életre és elményekre, illetve az oktatás mai és akkori minőségére terelődött. De mit csináltunk mi, amikor még nem nyomasztottak minket a felnőtt dolgok, és nem uralta életünket a modern technológia. Felnőttéválásunk a kilencvenes években gyökredzik, így hát a Retrozabálók aktuális részében erről beszélgettünk.

retrozabalok_ep5_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: The Walt Disney Company

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr9318377149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása