2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Lájkolj, ha tudsz (Social Network)

Médiazabálók #15

2024. május 15. - Parallaxis Univerzum

A Médiazabálók évadzáró részében merülj el velünk a Social Network – A közösségi háló (2010) című film világában, ahol a kapcsolatoknak nincs szükségük valóságra, csak egy jó ötletre és pár millió dollárra. A film Mark Zuckerberg és társai útját követi a Facebook megalapításától az első milliárdokig, miközben árnyalt portrét fest egy társadalomról, amely már csak kattintásokban méri a kapcsolatokat.

mediazabalok_ep15_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: Columbia Pictures

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr3418403035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása