2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A Morgen klán harca a brémai muzsikusokkal | Knight Rider (1982)

Helló, Pajti #6

2024. szeptember 01. - Parallaxis Retroverzum

Ahogy az életnek, a farmerek létének alapja is a víz. Egy gátlástalan Bremen nevű alak viszont éppen ettől fosztja meg a tehetetlen gazdákat, akik nem tudják megvédeni magukat. A Jogért és Igazságért Alapítvány segítségével a Morgan család felveszi a harcot Bremennel a Helló, Pajti! – a Knight Rider podcast legújabb részében, amelyben az Egy csepp vizet se! (1982) című epizódról beszélgetett Melon Attila, Dankó Dániel Tibor és Gizur Gergő.

knight_ep6-cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: Universal Studios

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr5218479503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása