2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Új podcast indul – tovább tágul a Parallaxis Univerzum

Számos újdonság vár az eseményhorizonton túl a tudomány és fantasztikum iránt érdeklődőkre!

2022. január 18. - emTV.hu

A sci-fi regények rajongóinak indítjuk SzubZsáner címmel új podcastsorozatunkat, bővítjük a videóink számát, és felújítjuk a korábbi epizódjainkat. Megváltozik az adományozás lehetősége is: az eddigi PayPal helyett márciustól a Patreon rendszerén lehet támogatni a Parallaxis csapatát, ahol a patronálókat különleges tartalmak várják!

parallaxis_2022_1.png

SzubZsáner címmel március 7-én indul Ivanics-Rieger Klaudia, a Bakonyi Csillagászati Egyesület alapító tagjának új podcastsorozata a Parallaxis Univerzumban! A minden hónap első hétfőjén délután 18 órától elérhető adások középpontjában egy-egy sci-fi regény áll, amelyet az egyórás epizódok során Klaudia a meghívott vendége társaságában vitat majd meg.

Idén több saját gyártású videóval jelentkezik majd a Parallaxis Univerzum YouTube-csatornája, valamint Facebook-oldala is – egyebek mellett a Tudományzabálók című szórakoztató tudományos magazinnal bővül a mindenki számára elérhető tartalmak sora.

Merthogy március 1-jén elindul a Parallaxis Patreon-oldala, ahol a támogatók a különleges, csak a patronálók által elérhető tartalmak mellett már napokkal korábban hallgathatják a podcastek legújabb részét! Az adományokból befolyó összeget a készítők ahogy eddig is, továbbra is a Parallaxis Univerzum fejlesztésére használják fel.

Önkéntes, non-profit vállalkozásról lévén szó, a Parallaxis csapatának kezdetben sok problémája volt a hangminőséggel. Ezért az első adással, – amelyet több mint 10 ezren kattintottak, így ez a rész minden idők leghallgatottabb Parallaxis epizódja, – megkezdődött a korábbi műsorok felújítása és újraszerkesztése is.

Ezzel párhuzamosan a korábbi videók újravágásásra is sor kerül, különös tekintettel a Parallaxis Labor szintén rossz hangminőségére.

Tovább folytatódik az együttműködés a kéthetente hétfőnként reggel 9 órától a Tilos rádióban hallható Sokolébresztővel! Vincze Miklós kozmikus háttérműsorának a Parallaxis podcastplatformjain jelenleg még nem elérhető első 88 adása is fokozatosan felkerül a platformokra: a Parallaxis Facebook-oldalára, Soundcloud- és YouTube-csatornájára, valamint Google Podcastsre, iTunesra és Spotifyra!

emTV.hu // Parallaxis

shownotes_csik.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2916816516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása