2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Anya, ezek olyanok, mint én! | Hungarocon 2024

Parallaxis EXTRA #5

2024. szeptember 13. - Parallaxis Univerzum

Képzeld el, hogy a sci-fi rajongók földi Paradicsomát keresed. Aztán megérkezel egy minden űrutazásról álmodozó földlakónak szánt rendezvényre, ahol olyan előadások és kerekasztalbeszélgetések várnak, amelyekre még Mr. Spock is hegyezné a fülét. Eközben a kiállítások, az árusok és a cosplayerek jelenléte a holofedélzet szintjére emelik a hangulatot. Idén október 19-én lesz a Hungarocon, az esemény apropóján a Parallaxis EXTRA aktuális részében pedig a szervezőkkel a rajongói találkozókról beszélgettünk. Vendégünk az idei rendezvény ötletgazdája, Kasza Magdolna, illetve Szélesi Sándor író, aki az elmúlt húsz évben olyan világsztárokat hozott el a rajongóknak, mint a Picard kapitányt alakító Patrick Stewart, vagy a Darth Vadert megformáló David Prowse.

extra_ep5_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: Kasza Magdolna

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr4118490165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása