2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Ki van odakint?

Parallaxis Kerekasztal a Kapcsolatfelvétel Napján

2019. április 19. - Parallaxis Univerzum

Hol vannak az idegen civilizációk, és vajon hogyan tudnánk velük kommunikálni? A Kapcsolatfelvétel Napján tartott Űrszekerek közösségtalálkozón a Parallaxis csapata a távoli világokra utaló nyomokról, az eddigi észleléseinkről, és persze az elkeserítő valószínűségekről értekezett. A beszélgetéshez Miklós és Csaba mellett Szórádi Erika és Holl Nándor is csatlakozott. Aktuális podcastünkben ezt a diskurzust hallgathatjátok meg.

ep10.jpg

Ide kattintva találod a Parallaxis tizedik adásának műsoroldalát, ahol többféle formában érheted el, vagy töltheted le a műsort.

emTV.hu

banner_llaxis.jpg/donate_llaxis.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr1514773072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása