2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A Rezsabek Nándor ScienceBlog újabb platformon várja a tudomány iránt érdeklődőket

2021. június 19. - emTV.hu

Elindult a Rezsabek Nándor ScienceBlog TikTok-csatornája. A hazai tudománynépszerűsítés tekintetében úttörő Planetology.hu TitTok-csatorna után a ScienceBlog is elérhető már a kevéssé szofisztikált, ellenben hatalmas tömegeket vonzó közösségi média felületen.

"Ebben az esetben valóban nem homokot szórunk a sivatagba, hanem életképszerű tudományos ismeretterjesztő tartalmakkal valódi értéket jelenítünk meg, egyfajta oázisként"

– fogalmaz a Planetocast felelős szerkesztője, akit a Facebook és az Instagram mellett ezentúl a TikTokon is megtalálhattok!

emTV.hu // Rezsabek Nándor ScienceBlog

post_fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8216598334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása