2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Hazánkba is megérkezett a History Play

Modern kovácsok, kincskeresők és rengeteg reality vált elérhetővé

2022. február 03. - emTV.hu

Az RTL Magyarország és az A+E Networks többéves együttműködésének legújabb lépéseként az RTL Most+-on már elérhetőek a History Play exkluzív tartalmai. A History Play huszonhárom műsorral induló és az év során számos új címmel frissülő tartalmi kínálata az RTL Most+ egyéb különlegességei mellé sorakozik fel.

william-shatner-interview-feature-2560x1920.jpg

A History Play elindulásával olyan egyedi, új típusú tartalmak váltak elérhetővé az RTL Most+ folyamatosan bővülő kínálatában, amelyekre eddig még nem volt példa. Az RTL Magyarország prémium streaming platformjának exkluzív, széles körű tartalmi kínálatában a History Play menüpont alatt számos izgalmas amerikai dokumentumfilm-sorozat, ismeretterjesztő filmsorozat, valamint reality-sorozat közül válogathatnak a felhasználók.


Az RTL Most+-on már elérhető többek között az Ősi idegenek, amely a földönkívüliek által hagyott rejtelmes nyomoknak jár utána, a Tűzben edzett című népszerű reality-sorozat, melynek epizódjaiban egy kihívásokkal teli megmérettetésben négy kovács verseng a fődíjért és a tűzben edzett bajnok címért. Megérkeztek az Amerikai kincskeresők, akik nemcsak a pincéből és a padlásról, de még a szemétből is kikotorják az újrahasznosítható, rejtett kincseket, közben pedig elképesztő történeteknek lesznek fültanúi. A Hegyi emberek című reality-sorozat pedig azokat a természetből élő, magukat és családjukat vadászatból fenntartó modernkori hegylakókat mutatja be, akik Észak-Amerika legbarátságtalanabb hegyvidékein küzdenek az elemekkel. Az említett címek, valamint a History Play további exkluzív tartalmai már elérhetőek az RTL Most+ kínálatában!

emTV.hu // RTL Magyarország // címlapkép: History Channel

post_fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr1217118032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása