2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Kétnapos ásványbörzét rendeznek a MOM Sportban

A rendezvény középpontjában az év ásványa, a magnetit áll

2022. február 21. - emTV.hu

Kétezer négyzetméteren mintegy száz kiállító várja az ásvány- és ékszerkedvelőket február 26-án és 27-én Budapesten, a MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpontban. A szervezők közleménye szerint, amit az MTI szemlézett, a rendezvény középpontjában a magnetit áll, amely a Magyarhoni Földtani Társaság Év ásványa szavazásán a legtöbb voksot kapta.

afghanite-872368_1280.jpg

A különleges ásvánnyal egy látványos kiállításon ismerkedhetnek meg az érdeklődők, valamint tudományos ismeretterjesztő előadáson mélyíthetik el tudásukat.

Az ásványbörzén a gyerekeket is számos program várja: lesz interaktív földtudományos játszóház, ásványbemutató, aranymosó és kreatív játszóház, a nagyobbak pedig megismerkedhetnek a kőcsiszolás rejtelmeivel is.

A börzén a barlangok csodálatos világába nyerhetnek betekintést az érdeklődők A Fények a sötétben címmel meghirdetett 3D vetítésen.

A programokon túl az esemény ideje alatt ingyenes drágakővizsgálat áll az érdeklődők rendelkezésére.

A rendezvényt a 18 év felettiek védettségi igazolvánnyal látogathatják.

emTV.hu // MTI // címlapképünk illusztráció / Pixabay

post_fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr4617653822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása