2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Különleges Ad Astra podcast

Ad Astra Magaslégköri Ballon Küldetés

2023. május 22. - Parallaxis Univerzum

A Parallaxis Univerzum különleges podcastjében Vincze Miklóssal elevenítettük fel a tragikusan fiatalon elhunyt barátunk és kollégánk, Ivanics-Rieger Klaudia érkezését a csapatunkba, és exkluzív interjút adott műsorunknak Klaudia özvegye, Ivanics Ferenc, akit a korai egyesületi időszakról, közös ismeretterjesztő munkákról kérdeztük, és aki rendkívül nyiltan beszélt magánéleti dolgokról, elvesztett kisbabáról, betegségről, és Klaudia olyan oldaláról, amit csak kevesen ismertek.

ad_astra_cover.png

csik_patreon.jpg

Különleges adásunk vendége Vincze Miklós, az ELKH-ELTE Elméleti Fizikai Kutatócsoport tudományos főmunkatársa és a Parallaxis Univerzum vezető szerkesztője, Dr. Bodó Zsófia és Góczán Bence, az UPRA.space csapatának vezetői és tagjai, valamint exkluzív interjút készítettünk Klaudia özvegyével, Ivanics Ferenccel.

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr718122938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása