2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Már torrenten a SkyShowtime sorozatának szinkronja

Még el sem indult a szolgáltatás, de már elérhető magyarul a Star Trek: Különös új világok

2023. február 01. - Ádám // emTV.hu

Bár a hivatalos magyar premierre a SkyShowtime február 14-i startjáig várni kell, néhány napja már elérhető a legnépszerűbb hazai torrent oldalon a Star Trek: Különös új világok (Strange New Worlds) első hat epizódja magyar szinkronnal – vette észre kollégánk.

startrek_strangenewworlds_spock.jpg

A Paramount+ kiemelt szériájának magyar szinkronját minden bizonnyal a SkyShowtime jelenlegi szolgáltatási területén lévő valamely ország egyik szemfüles előfizetője szúrta ki, mivel a hazánk mellett Bálint-napon még hét másik országban induló szolgáltatás startja közeledtével a szakemberek nyilván elkezdték élesíteni a magyar hang- és feliratsávokat a műsortárban.

A szolgáltatás egyébként 1990 forintba kerül majd havonta, de éves előfizetés esetén lesz kedvezmény. Az előfizetők a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjei mellett a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz is hozzáférhetnek majd, de saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínálnak majd.

A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy huszonegy saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak majd SkyShowtime Originals néven.

Űrszekerek címmel március 20-án új podcast indul a Parallaxis Univerzumban, amelynek első része éppen a Star Trek: Különös új világok (Strange New Worlds) című sorozattal foglalkozik majd.

Star Trek: Különös új világok – magyar hangok

Christopher Pike – Bozsó Péter
Spock – Szatory Dávid
Una Chin-Riley "Egyes" – Németh Borbála

La'an Noonien-Singh – Gáspár Kata
Erica Ortegas – Csuha Bori
Hemmer – Rába Roland
Sam Kirk – Fehér Tibor
Christine Chapel – Sodró Eliza
Robert April – Bognár Tamás
T'Pring – Bogdányi Titanilla
Vasso L'Gaelia – Csankó Zoltán
Barjan T'Or – Seder Gábor
computer – Kis-Kovács Luca

Pásztorok kapitánya – Melis Gábor

(Mentrum.hu)

emTV.hu

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr3818039202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása