2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

45 éves Christopher Reeve acélembere

White Sam #14

2023. július 10. - Parallaxis Univerzum

Témánk az 1978-ban készült Superman, mely azóta meghatározó darabja lett a szuperhősös mozifilmek történelmének. A Richard Donner rendezte alkotás új dimenziót nyitott a képregényadaptációk világában. Podcastünkben egyéni szemszögből viszgáljuk a filmet, feltárva annak legkülönfélébb aspektusait. Beszélgetünk a logikai buktatókon, a történet hiányosságain át a szemérmetlen tudománytalanságáról, párducról, oroszlánról és gorilláról, miközben megemlékezünk ennek az ikonikus filmnek a hagyatékáról és jelentőségéről.

whitesam_ep14_cover.png

csik_patreon.jpg

Superman az egyik leghíresebb és legikonikusabb szuperhős a képregények világában – első megjelenése 1938-ban volt az Action Comics nevű sorozatban.

Superman az évtizedek során számos történetben és filmadaptációban szerepelt, és rajongók milliói imádják a karaktert. Ő a jelképe a hatalomnak és az erőnek, amelyet a jóra fordítanak, és a szuperhősök közül az egyik legelismertebb és legkedveltebb karakter világszerte.

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // a borítóképen Barkóczi Norbi látható

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr4818161634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása