2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A sorozatfüggő gyilok droid szabadságharca (Az Öldöklő-naplók)

SzubZsáner #15

2024. május 17. - Parallaxis Univerzum

Milyen lehet az, amikor egy őrző-védő feladatokra gyártott, komoly harcászati képességekkel rendelkező android egy félresikerült küldetés után öntudatra ébred? Hogyan próbálja eltitkolni az öntudatra ébredését? Miért viszolyog az emberek közelségétől és írtózik az érintésüktől? Milyen érzések kavarognak benne? Milyen célokat talál az újonnan megtalált szabad életben? Na és persze a legfontosabb kérdés: hogy lehet sorozatfüggő? Ezekre a kérdésekre és még sok minden másra kaphatunk választ Martha Wells: Az Öldöklő-naplók (2017) című humorral, iróniával és nem kevés akcióval megfűszerezett sorozatából.

szubzsaner_ep15_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis 

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6118403067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása