2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Egy fecske nem csinál nyarat | Szomszédok (1987)

Lantos utca #9

2024. június 28. - Parallaxis Retroverzum

Vágásiék a Balcsin, Juli titkolózik, ETUS SZÍNRE LÉP és rögtön kocsit venne. Lenke vérnyomása nem jó, cserébe elkotyogja Szöllősy doktornőnek, hogy Jutka várandós. Deziré és Alma között balhé van, Laci pedig ártatlan a rablásban. Juli bejelenti, hogy testkultúra biznisz lesz, cserébe maradhat a hörcsög. Alma anyja megérkezik, Lenke meglepiből már otthon, Jutka pedig rosszul lesz.. Mindez a Lantos utca 8 kilencedik részében, tartsatok velünk!

szomszedok_ep9_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: MTVA

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6018435061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása