2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Helyszíni jelentés a Kozmosz című sorozat alkotóitól

2018. október 11. - FCs.

A kulisszák mögötti videó érkezett a népszerű ismeretterjesztő sorozat, a Kozmosz legújabb évadához: a neves tudósokkal és televíziós scifi veteránokkal fémjelzett produkció folytatását több olyan helyszínen forgatják, ami az emberiség fejlődésében mérföldkőnek számít.

cosmos_pv.jpg

A videóban Jason Clark, Ann Druyan, Brannon Braga, Neil Degrasse Tyson és Sam Sagan szólalnak meg egy-egy fontos helyszínről, a gigantikus utazás kiindulópontja a kaliforniai Sugárhajtású Laboratórium (JPL) lesz. A csapat Európa és Ázsia számos pontjára ellátogatott, melynek köszönhetően széles betekintést nyerhetünk a minket körülvevő világról, és persze az univerzumról is.

Az univerzum és saját magunk megismerését a készítők impozáns drónfelvételekkel dobják fel, Lehetséges világok alcímű második évad tavasszal érkezik a NatGeóra.

emTV.hu

Ha szeretnél minket továbbra is olvasni, arra kérünk támogasd csapatunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2914295985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása