2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Totális Interkozmosz-retro élménnyel ünnepeljük Farkas Bertalant

#Berci40

2020. május 08. - Vincze Miklós

1980. május 26-án magyar idő szerint 20 óra 20 perckor elindult a világűrbe a Szojuz-36 űrhajó, fedélzetén Farkas Bertalan századossal, a Magyar Népköztársaság kutató űrhajósával. A Parallaxis csapata az évfordulót azzal ünnepli, hogy a repülésnek szentelt podcast-adásunkon kívül Facebook oldalunkon "valós időben" követni fogjuk a négy évtizeddel korábbi eseményeket a korabeli hiradások, eredeti fényképek, hangfelvételek és Valerij Kubászov űrhajóparancsnok önéletrajzi regényének részletei segítségével.

needspace.jpg

A totális Interkozmosz-retro élményhez keressétek a #Berci40 hashtaget illetve a kövessétek Parallaxis Facebook oldalát!

emTV.hu // címlapképünk illusztráció

tudomany_es_fantasztikum_podcast.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2515670206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása