2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A szilveszteri Parallaxis Podcastben mutatkozik be Kovács Gergő geográfus

2020. december 26. - emTV.hu

A szilveszteri Parallaxis Podcastben mutatkozik be Kovács Gergő geográfus, a Planetology.hu felelős szerkesztője, tudományos újságíró és a Parallaxis podcast & blog szerkesztője a mikrofon mögött, Farkas Csaba és Vincze Miklós társaságában.

kg_podcast_kep.jpg

"Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy lehetőséget kaptam, hogy mikrofon mögé ülhetek a Parallaxisban. A tudományos ismeretterjesztés régóta nem idegen tőlem: sok éve dolgozom, mint ismeretterjesztő, a következő lépcsőfokot pedig a Nándival közös oldal adta, melynek közel három éve vagyok az egyik főmunkatársa. Aztán jött egy tudományos újságíró titulus is. Mindenféle küldetéstudat nélkül teszem a dolgom, azt, amihez értek, ami identitást ad nekem. Remélem, a srácok is meg lesznek velem elégedve"

– mondta el Kovács Gergő. Horváth Ádám Tamás, a Parallaxis Podcast kreatív producere hozzátette:

"A Parallaxis Univerzum mindig tárt karokkal várja a tudományban és fantasztikumban jártas közreműködőket, és legnagyobb örömünkre idén ősszel többen csatlakoztak hozzánk. Nándi már korábban bemutatkozott, legutóbb a karácsonyi adásban lehetett hallani, most pedig Gergőn a sor, hogy Csabi és Miki mellett diskurzust folytasson a Vissza a jövőbe fizikájáról. Remélem hosszútávon is tagja marad majd a Parallaxis podcaster csapatának!"

Kovács Gergő tehát Dr. Emmett Brown, Marty McFly, valamint Farkas Csaba és Vincze Miklós mellett vár minden kedves podcast-hallgatót a december 31-én délelőtt 10 órakor megjelenő Parallaxis Podcastban!"

emTV.hu [közlemény]

tudomany_es_fantasztikum.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2416356620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása