2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Mi történt a Kapcsolatfelvétel és a Broken Bow-i incidens között?

Parallaxis ÉLŐBEN a budapesti Friends of Star Trek rendezvényen október 17-én

2021. október 06. - Vault 51 Gamer Bar

Október 17-én, vasárnap délután szeretettel várunk a Tudományos Újságírók Klubja és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat által 2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában részesült, 2020-ban és 2021-ben magas színvonalú blogként elismerő oklevéllel jutalmazott Parallaxis Univerzum podcastjének élő kerekasztal-beszélgetésén!

friends_of_startrek.jpg

A Friends of Star Trek elnevezésű esemény Parallaxis ÉLŐBEN panelje során megvizsgáljuk, hogy mi történik a Star Trek: Kapcsolatfelvétel című nyolcadik mozifilm, valamint az Enterprise című sorozat 'A Broken Bow-i incidens' című első epizódja között.

Beszélgetés a Naprendszer és távolabbi világok benépesítéséről, és az első emberi kolóniák létrehozásáról a világűrben Farkas Csaba (mérnök, PhD) és Vincze Miklós (fizikus, PhD) társaságában október 17-én, vasárnap délután Budapesten a Vault 51 Gamer Bárban, az Oktogonnál!

Az ingyenes rendezvényen továbbá jelen lesznek a Star Trek filmek és sorozatok magyar hangjai, illetve a kvízjátékok során összemérheted tudásod az egyik legnépszerűbb, az utóbbi években új erőre kapott franchise barátainak társaságában.

A Vault 51 Gamer Bár szokásos étel- és italválasztéka mellett speciálisan erre az alkalomra készített spocktélokkal olthatod a szomjad, ráadásul ha Star Trek cosplayben érkezel, akkor 10% kedvezményt kapsz a fogyasztásodból!

A részletes programot megtalálod az esemény Facebook-oldalán!

Parallaxis Univerzum // Vault 51 Gamer Bar

csik_vault51.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8916709572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása