2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Színészekkel készült archív interjúkkal készülünk a nyárra

Parallaxis Anno: a Legendák Archívuma

2022. június 08. - emTV.hu

Július 18-tól Parallaxis Anno címmel új podcast-sorozat indul a Parallaxis Univerzumban! A műsorban elsősorban az emTV.hu archívumából válogatunk ismert színművészekkel készült ma már nem, vagy csak nehezen elérhető beszélgetéseinkből, amelyeket jórészt még a kétezres években készítettünk a ParaRádióban. Vendégeink egytől-egyig kötődnek a sci-fi műfajához, sokuk nem csak egy-egy szinkronszerep által.

anno.jpg

A Parallaxis Anno adásaiban olyan színművészekkel teszünk újra elérhetővé archív, a legtöbb esetben vágatlan beszélgetéseket, mint például Kassai Ilona, Zsigmond Tamara, Horváth Lili, Szervét Tibor, Czvetkó Sándor, Láng Balázs, Koroknay Géza, vagy a tavaly januárban elhunyt Vass Gábor, akikkel nem kizárólag a tudomány és fantasztikum témakörét jártuk körül interjúinkban, amelyek között a tervek szerint hallható lesz több, a közelmúltban készült felvétel is.

Parallaxis Anno: a Legendák Archívuma – július 18-tól a Parallaxis Univerzum csatornáin, patronálóink számára pedig már július 13-tól! A műsort az [emdé] média készíti.

emTV.hu // Parallaxis Univerzum

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr9517850777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása