2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Star Wars: Skywalker kora

White Sam Reload #R3

2022. június 13. - Parallaxis Univerzum

Egy korszak zárult le a Star Wars trilógia harmadik részében, melyet a kritikusok gyűlölnek, a közönség viszont nem annyira: a pörgős és akciójelenetekkel telezsúfolt utazást nem csupán önmagában, hanem az eddigi trilógiákat figyelembe véve próbáljuk értékelni, miközben arra is kitérünk, vajon mit is jelent a franchise napjaink mozis világában. A Star Wars: Skywalker kora című filmet 2020 januárjában a White Sam podcast első évadában beszéltük ki. Az adást a július 7-től hallható megújult White Sam felvezetéseként tesszük most elérhetővé a Parallaxis Univerzum csatornáin.

wsr3_cover.png

csik_patreon.jpg

A beszélgetés tartalmából:

  • Kinek mit jelent a Star Wars, illetve hogyan éltük meg a különböző korszakokat?
  • Toxikus rajongók, kukába dobott Expanded Universe: a nézők és a készítők oldalán sincs meg a kellő egyensúly?
  • Feltűnően eltérnek a szerzői koncepciók Az ébredő erő, Az utolsó Jedik és a Skywalker kora esetén: a közönségnek mindig igaza van, ezért készítsük a filmeket a visszajelzések alapján?
  • Fájdalmas párbeszédek, következetlen történések: vajon hogyan lehetett volna mindenki számára kielégítően lezárni a történetet?

A Parallaxis epizódjai elérhetőek a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, valamint iTunes-on és Spotify-on is! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // cikk: Faragó Dave // borítókép: Walt Disney Studios Motion Pictures / Fórum Hungary

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8717832191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása