2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A tettes, a páciens és a halott feleség

Csak még egy kérdés! – a Columbo podcast #1

2023. június 26. - Parallaxis Retroverzum

Dr. Fleming egy sikeres pszichiáter meggyilkolja feleségét, és kifinomult taktikákat alkalmazva igyekszik elterelni a gyanút magáról, azonban Columbo aprólékosan összeállítja a látszólag hétköznapi nyomokból a gyilkosság mozaikdarabkáit. Végül a rendkívül megfigyelőképességű detektív rájön az igazságra és leleplezi a gyilkost. Ez a tévéfilm volt az alapja a híres Columbo krimiszériának, amelyet világszerte és itthon is nagy sikerrel vetítenek a mai napig. Ebben a vadonatúj, havonta jelentkező podcastünkben sorra vesszük a sorozat epizódjait.

columbo_ep1_cover.png

csik_patreon.jpg

Dr. Fleming, manipulatív és ravasz módon igyekszik megtéveszteni Columbot, akinek azonban sikerül az átlátás és az éles megfigyelés erejével áttörnie a szálakon. A nyomozó kis apróságokból és furcsaságokból indul ki, amelyek végül elvezetik őt a gyilkosság valódi tetteséhez.

A feszült nyomozás során Columbo bebizonyítja, hogy az álcázások és manipulációk ellenére a tények nem hazudnak. Végül a detektív leplezi le Dr. Fleminget, és igazságot szolgáltat az áldozatnak. Az "Columbo: Gyilkosság receptre" epizód kiemelkedően izgalmas és fordulatos, bemutatva a hadnagy zsenialitását a bűnügyek felderítésében.

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2018154066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása