2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Amikor még tamagotchival ismerkedtünk a digitális világgal

Retrozabálók #4

2024. február 09. - Parallaxis Retroverzum

A millenniumi generáció szabadidős tevékenyégei merőben ertértek a kilencvenes években. A zsebinternet előtti világban ha szerencsénk volt, együtt játszhattunk társainkkal, ám sokszor egyedül kellett feltalálnunk magunkat. Nem számíthattunkmásra, csak a fantáziánkra, nem állt rendelkezésünkre a korabeli játékok széles tárháza. Amink viszont volt, annak örültünk, de még így is sokszor néztünk irigykedve a tévében a játékreklámokat.

rzaba_ep4_cover.png

csik_patreon.jpg

Mila, István és Gergő a fiatalkori szabadidős tevékenységekről és a korra jellemző játékokról sztorizgat a teljesség igénye nélkül a Retrozabálók aktuális részében!

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis 

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8918315281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása