2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

MI: magunkról tanuljuk a legtöbbet | Hódy Árpád

Parallaxis Extra #4

2024. július 01. - Parallaxis Univerzum

A mesterséges intelligencia olyan, mint a kávéfőző: néha pontosan tudod, hogy mit kapsz, máskor viszont hirtelen elkezd előállítani kakaót édesburgonyából. Legtöbbször azért szórakoztat, de néha az is lehet, hogy csak épp azt tanulja meg, hogy te vagy a reggeli kávéhoz nélkülözhetetlen. És olyan, aki vagy ami ezeket a mondatokat írja. A nyári Parallaxis Extrában ezúttal Melon Attila és Vincze Miklós beszélget a digitális értelemről Hódy Árpád, a Microsoft úgyfélsikerért és terméktámogatásért felelős vezetője társaságában.

extra_ep4_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: MGM

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6018434429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása