2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Játssz a Parallaxis és a NatGeo Kozmoszos játékában

2020. március 14. - emTV.hu

Március 22-én, vasárnap este kilenc órakor ismét útnak indul a Képzelet Űrhajója, ugyanis indul a Kozmosz: Lehetséges világok című sorozat a National Geographic műsorán, ezért a csatornával együttműködésben március 14-től a premierig tartó játékot hirdetünk!

jatek.jpg

A Carl Sagan a nyolcvanas években indított, majd 2014-ben Neil deGrasse Tyson, Ann Druyan, Brannon Braga és Seth MacFarlane által felélesztett nagyszerű Emmy-díjas ismeretterjesztő szériájának harmadik évadával a március 19-én megjelenő Parallaxis Podcast speciális webcast epizódjában részletesen is foglalkozunk, amiben megnézhetitek az ajándékokat is, amit a szerencsés játékos megnyerhet.

Az ajándékcsomag tartalma: National Geographic oldaltáska, távcső, pendrive, toll, illetve kis és nagy füzet, valamint az emTV.hu felajánlásával három Star Trek könyv. (Sorsolás: március 22. 21 óra. A nyertest emailben értesítjük!) Játékszabályzat itt!

emTV.hu

tudomany_es_fantasztikum.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr3915520654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása