2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Planetocast néven új ismeretterjesztő podcast-sorozat indul hamarosan

Parallaxis spin-off készül

2021. március 22. - emTV.hu

A negyedik évad minden bizonnyal mély nyomot hagy majd a Parallaxis Univerzum történelemkönyvében. Az [emdé] média által készített tudományos és fantasztikus podcast és blog életében ugyanis gyökeres változások történtek már eddig is, a java pedig még csak most következik! Planetocast néven a Parallaxis csapatától megszokott infotainment stílusú, új ismeretterjesztő podcast-sorozat indul hamarosan!

planetoc_csapat.jpg

A 2020 őszétől immáron a Tilos Rádión hallható Sokolébresztő című testvérműsorával váltásban, kéthetente csütörtökönként jelentkezik a Parallaxis Podcast, amelyhez ebben a szezonban több új szereplő is érkezett. A Planetology.hu-val kötött hosszútávú együttműködés keretében ugyanis a bolygótudományi portál több szerkesztője is csatlakozott a Parallaxis csapatához, Bardóczné Kocsis Erzsó, Kovács Gergő és Rezsabek Nándor közreműködésével pedig idén májusban Planetocast néven indul az [emdé] média új tudományos infotainment podcast-sorozata.

"Néhány hónapja dolgozunk az új produkción, a felvételek is megkezdődtek már, és igencsak büszke vagyok az eredményre. Az eredeti cél az volt, hogy amíg a Parallaxis nyári szüneten van, ne hagyjuk tudományos és fantasztikus beszélgetések nélkül a hallgatóinkat, de ennél sokkal több jött létre. A Planetocast egy önálló műsor, önálló hanggal, de a Parallaxis szellemiségében és könnyed sítlusában. Biztos vagyok benne, hogy a május 27-i premiert követően a hallgatók is egyetértenek majd azzal, hogy a szeptemberig tartó tizennégy héten át a Planetocast méltó módon helyettesíti majd a Parallaxist" 

– mondta Horváth Ádám Tamás, a Parallaxis és a Planetocast kreatív producere, aki elárulta, nem csak a nyári szünet ideje alatt számít a Planetocastre, hosszabb távra tervez a produkcióval, de még nem árult el részleteket a folytatásról.

A Sokolébresztő nyáron is folytatódik, így hallgatók hétről-hétre friss tudományos és fantasztikus beszélgetéseket hallhatnak majd, szeptember 2-án pedig visszatér Farkas Csaba, Vincze Miklós, valamint Horváth Ádám Tamás, és elindul a Parallaxis ötödik évada!

A Parallaxis és Planetocast csapatát ide kattintva ismerheted meg!

emTV.hu

post_donate.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr3416468618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása