2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Barkóczi Norbert elhagyja a Parallaxis Univerzumot

Nem a Parallaxis Podcast évadzárója volt Norbi utolsó szereplése

2024. június 11. - emTV.hu

Másfél év sikeres együttműködés után elhagyja a Parallaxis Univerzum csapatát a podcast-multiverzum felelős szerkesztője, Barkóczi Norbert – jelentette be a hírt a Parallaxis Podcast évadzáró adásában a műsor kreatív producere és általános főszerkesztője, Horváth Ádám Tamás.

bnorbicover.png

"A magánéletemben bekövetkezett változások miatt a jövőben sajnos már nem lesz annyi időm, hogy olyan minőségben folytathassam a közös munkát, amit a Parallaxis Univerzum hallgatói megérdemelnek, ezért sajnos muszáj voltam meghozni ezt a döntést" – mondta távozásáról Norbi.

"Egy hihetetlenül nehéz időszakban érkezett hozzánk Norbi, és minden szempontból igen intenzív hónapokat tudhat maga mögött. Személyesen is köszönöm a lelkiismeretes munkát, a nagyszerű műsorokat! Norbi komoly tartópillére a Parallaxis Univerzumnak. Hiányozni fog a közös munka, az általa képviselt humor és szellemiség viszont a podcast-multiverzumunk része marad" – mondta Horváth Ádám Tamás.

Nem a Parallaxis Podcast évadzárója volt Norbi utolsó szereplése: a hallgatók még hallhatják az augusztusi és szeptemberi Médiazabálókban, míg utoljára a szeptember 9-én megjelenő White Samben ül majd a mikrofon elé.

A Parallaxis hetedik évadának utolsó részéből továbbá az is kiderült, hogy az augusztus 28-án induló új szezonban Francia Réka is csatlakozik a műsorhoz.

emTV.hu // MTI // címlapképünk illusztráció / Pixabay

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2218425653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása