2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Stressztűrő növényekkel próbálnák az emberi élethez szükséges atmoszférát létrehozni a Marson

Hamarosan a Parallaxis Podcast vendége lesz Dr. Mátyás Bence

2022. január 12. - emTV.hu

Dr. Mátyás Bence 2 millió eurós, közel 750 millió forintos, a Cápák között című RTL-es műsor eddigi történetének legnagyobb befektetési igényével érkezett. A kutató által képviselt vállalkozásnak ahhoz szükséges a befektetés, hogy a Marsra juttasson növényeket és ezáltal idővel megteremthetők lennének a földi élet feltételei.

rtl_capakkozott_genesis.jpg

Dr. Mátyás Bence ugyanis stressztűrő növényeket és magvakat szeretne a Marsra juttatni starship űrhajókkal, hogy az emberi élethez szükséges atmoszférát megteremtse a vörös bolygón. A kutató elfogadta meghívásunkat, így hamarosan a Parallaxis Podcast vendégeként is üdvözölhetjük őt az egyik soron következő műsorunkban.


Moldován András, Balogh Péter és Balogh Levente is lehetőséget látott a szakember által vázoltakban és fejenként 500 ezer euróval, több, mint 180 millió forinttal terveznek részt venni az üzletben, továbbá a fennmaradó 500 ezer euro előteremtésére is keresnek megoldást.

emTV.hu // RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

post_fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr1416810090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása