2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Elindult a Parallaxis Patreon!

Érkezik a White Sam filmes kibeszélő podcast-sorozat is!

2022. március 01. - emTV.hu

Ma délelőtt tíz órakor hivatalosan is elstartolt a Parallaxis Patreon oldala, ahol támogatóink számára még a premier előtt elérhetővé tesszük a Parallaxis és a SzubZsáner, valamint a a Sokolébresztő podcast-változatának legújabb epizódját – a White Sam adásait pedig hónapokkal a hivatalos megjelenés előtt hallgathatják majd patronálóink. Mindezeken felül igyekszünk minél rendszeresebben közzé tenni olyan extravideókat, amelyeket szintén csak a támogatóink érhetnek el!

laptop-5906264_1280_masolat.png

A segítségetekkel növelni szeretnénk és rendszeressé tenni a videós tartalmak számát, és (a Sokolébresztő kivételével) minden podcastünket videós formátumra váltani, valamint megfelelő számú támogató esetén a Parallaxis a szokásos, utólag elérhető hagyományos podcast formátum felvételekor élőben jelentkezne, így a műsor alatt a hallgatók is beleszólhatnának az adásba – alakíthatnák azt.

Emellett szeretnénk régebbi, olykor rossz hangminőségű epizódokat felújítani, illetve a támogatást a Soundcloud csatornánk finanszírozására, podcastjeink hang- illetve képminőségének javítására, illetve blogunk és Facebook oldalunk tartalmainak növelésére és jobbá tételére, valamint további podcastek indítására fordítunk a Parallaxis Univerzumban!

Július 7-től a régi, klasszikus sci-fi filmeké és sorozatoké a főszerep, amelyek a mai harmincas-negyvenes korosztály ifjúkorát meghatározták! A Parallaxis Univerzum legújabb műsorában, a White Sam podcastben olyan alkotásokról szól majd a beszélgetés, amelyek balansza inkább a fantasztikum, mint a tudomány irányába tolódott el. Az első adásban Az utolsó csillagharcos című 1984-ben készült klasszikusról folyik majd a diskurzus, amely epizód a támogatásotokat megköszönve, kizárólag a patronálóink számára már áprilistól elérhető lesz!

Az először a Parallaxis nyári szünete alatt kéthetente, majd ősztől havonta jelentkező filmes kibeszélő házigazdái adásonként hármas felállásban Kasza Magdolna (grafikus), Kő Gergely (szinkron rendező), Faragó Dave (Impulzus Podcast), és Horváth Ádám Tamás (a műsor kreatív producere) lesznek. A tervek között szerepel egyebek mellett a Szellemirtók, a Robotzsaru, A gömb, valamint A mélység titka című filmek, illetve a Power kapitány és a jövő katonái című sorozat megvitatása is. 

Március 7-én pedig indul a SzubZsáner, avagy a kedvenc könyves műfajom a sci-fi, a Parallaxis Univerzum tudományos és fantasztikus irodalmi podcastje! Ivanics-Rieger Klaudia első vendége a Brandon Hackett művészi álnév alatt tevékenykedő népszerű író, Markovics Botond lesz! 

emTV.hu // Parallaxis Univerzum

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr4017768738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása