2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Egészségügyi okok miatt ideiglenesen távozik a Parallaxis Univerzum kreatív producere

Közlemény

2022. augusztus 23. - emTV.hu

Egészségügyi okok miatt távozni kényszerül a 2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban és 2021-ben elismerő oklevélben részesült tudományos és fantasztikus podcast univerzum főszerkesztője és kreatív producere, Horváth Ádám Tamás. A 37 éves szakember az elmúlt héten szenvedett agyi érkatasztrófát, jelenleg kórházban ápolják.

Horváth 2009 és 2020 között televíziós szakújságíróként, valamint az emTV.hu főszerkesztőjeként, és az EPG csoport média- és tartalomszolgáltatási igazgatójaként dolgozott. Ezt követően a Való Világ 10 powered by Big Brother kommunikációs koordinátoraként folytatta. 2003-ban csatlakozott műsorvezetőként az akkor még a ParaRádión hallható Parallaxishoz, majd a 2018-ban podcastként feltámasztott Parallaxis, és a hozzá kapcsolódó műsorok kreatív vezetője lett.

Feladatait ideiglenesen a Parallaxis Univerzum vezető szerkesztője Vincze Miklós, és az [emdé] média cseh és szlovák nyelvű tartalmainak kreatív producere Szigeti Ákos veszi át.

Valamennyi munkatársunk Horváth gyors felépülésében és mielőbbi visszatérésében reménykedik!

[emdé] média

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2117913751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása