2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Columbo podcast indul a Parallaxis Univerzumban

Új műsorvezető csatlakozik a Csak még egy kérdés! csapatához

2023. május 05. - emTV.hu

Június 26-án végre valóban elindul a már hónapok óta tervezett új műsorunk, amelyben állandó beszélgetőtársaink a folyton szivarozó, ballonkabátos, ügyefogyottan lábatlankodó hadnagy nyomába erednek, és az aktuális epizód megvitatásán túl igyekeznek felderíteni a filmsorozatban látható bűntények tudományos megalapozottságát. Új podcastünkben régi-új műsorvezetőt köszönthetünk a Parallaxis Univerzumban, aki hat év szünet után tér vissza a műsort is készítő [emdé] médiához.

columbo-1.png

A Csak még egy kérdés! – a Columbo podcast mikrofonja mögött a Médiazabálók műsorvezetője, Kubatovics Áron és a Parallaxis Univerzum kreatív producere, Horváth Ádám Tamás mellett Gizur Gergely jelentkezik majd a 69 epizódosra tervezett új műsorfolyamunkban.

Gergő 2009-ben csatlakozott az emTV.hu csapatához, ahol vezető szerkesztőként, majd főszerkesztő-helyettesként egybek mellett részt vett a videós tartalmak készítésében, valamint munkája és személye nagyban hozzájárult a médiablog legsikeresebb időszakához.

Az emTV.hu társalapítója lelkes szinkronfüggő is, úgyhogy biztosan számíthatunk izgalmas gondolatokra a sorozat magyar szinkronjáról is minden hónap harmadik hétfőjén a Parallaxis Univerzum csatornáin, hiszen Szabó Gyula mellett olyan legendák kölcsönözték hangjukat egy-egy szereplőnek, mint Csűrös Karola, Bencze Ilona, Fodor Zsóka, Halász Judit, Szersén Gyula, vagy a Leslie Nielsent megszólaltató Izsóf Vilmos.

Ami pedig a harmincöt évig tartó sorozatban felbukkanó színészeket illeti, többek között Faye Dunaway, Johnny Cash, Robert Vaughn, Martin Landau és Dick Van Dyke, valamint a Star Trek eredeti sorozatának legénysége is felbukkan: Leonard Nimoy (Spock), Walter Koenig (Chekov) és a duplázó William Shatner (Kirk) mellett legfőbb ellensége, a Khant alakító Ricardo Montalbán is szerepet kapott a sorozatban. Ahogy Shera Danese, a hadnagyot játszó Peter Falk valódi felesége is, akit Mrs. Columbóval ellentétben akit sosem, őt hat epizódbanláthattunk. Egyébként egyes ici-pici mellékszerepeket olyan fiatal színészek játszottak, akik később világsztárrá váltak, mint például Martin Sheen.

Izgalmas nyomozásra hívjuk a régimódi krimi kedvelőit ebben az izgalmas, új podcast sorozatban július 26-tól a Parallaxis Univerzumban!

emTV.hu

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr518114392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása