2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Zuhan a munkás, ki tudja hol áll meg... | Szomszédok (1987)

Lantos utca #12

2024. szeptember 03. - Parallaxis Retroverzum

Trabantszóra ébred a Lantos utca, Sümeghy pedig kibírhatatlan. Lenke és Madaras Bandi újra egymásra találnak, Feri meg tankot vezet. Béla bácsi szerint egyre hülyébbek a diákok, Taki meg összefut Veres úrral. Klarissza színre lép, lezuhan a munkás, aztán újfent felbukkan Karakas Ágnes. Jutka és az apja kibékülnek, de Etus Julcsiért aggódik. Alma kiosztja az erőszakoskodó Dezirét, de Laci is alaposan rendet tesz. Mindez a Lantos utca 8. – a Szomszédok podcast legújabb részében Melon Attilával, Gellérfi Bencével és Gizur Gergővel.

szomszedok_ep12-cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis // borítókép: MTVA

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr418482703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása