2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A Parallaxis Univerzum a segítségeteket kéri

Csak Ti biztosíthatjátok a Parallaxis Univerzum jövőjét!

2022. március 21. - emTV.hu

Mi itt a Parallaxis Univerzumban már 1999 óta igyekszünk szórakoztatva bemutatni a tudomány és fantasztikum világát. A Parallaxis több mint 20 éves története során számtalan magyar és külföldi kutatót láttunk vendégül, mint például Avi Loebet, a Harvard Egyetem Csillagászati Tanszékének vezetőjét, de a világ első holdkomp-pilótája, az Apollo-9 legénységének tagja, Russell Schweickart is exkluzív interjút adott a Parallaxisnak. Hamarosan pedig bemutatjuk a táguló világegyetemmel kapcsolatos kutatásai elismeréseként 2011-ben fizikai Nobel-díjjal kitüntetett Brian Schmidttel készült beszélgetést is.

technology-4256272_1280.jpg

Emellett folyamatosan tágul és fejlődik Univerzumunk: új podcastek indításával, exkluzív tartalmakkal, valamint a hang- és képminőség fejlesztése által szeretnénk még közelebb hozni a tudomány és fantasztikum világát követőink számára.

Működésünk viszont most sajnos veszélybe került, mivel podcastjeink készítése és fejlesztése olyan anyagi erőforrásokat igényel, amit bárhogy igyekszünk, nem tudunk nélkületek biztosítani. Így nekünk, akik szívvel-lélekkel készítjük podcastjeinket, most a segítségeteket kell kérnünk ahhoz, hogy továbbra is folytathassunk a tudományos ismeretterjesztést!

Ezért arra kérünk, támogass minket a patreon.com/parallaxis oldalon keresztül, ahol adásainkat még a nyilvános premier előtt bemutatjuk, és igyekszünk a jövőben minél különlegesebb extra tartalmakkal viszonozni segítségeteket!

Csak Ti biztosíthatjátok a Parallaxis Univerzum jövőjét!

emTV.hu

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr3017784858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása