2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A stúdió törölte a tervezett premierek közül a Star Trek 4-et

Magyar szinkronnal érkezhet jövőre a Különös új világok

2022. szeptember 28. - emTV.hu

Bár a kisképernyős Star Trek megjelenések egyre sikeresebbek, a lassan 60 éves franchise filmes jövője továbbra is bizonytalannak látszik, miután nem meglepő hírek szerint a Paramount Pictures törölte a jövő karácsonyra tervezett bemutatót a stúdió megjelenési naptárából – írja a TrekMovie. Jó hír azonban, hogy iparági pletykák szerint Különös új világok címmel szinkronosan érkezik jövőre Anson Mount Star Trek sorozata.

startrek_beyond.jpg

A hír először a szaksajtóból érkezett, a Variety pedig megjegyezte, hogy a lépés elkerülhetetlen volt, miután nem rég kiderült, hogy Matt Shakman rendező kiszállt a projektből.

Miután Shakman elhagyta a hidat, a hírek szerint a stúdió és JJ Abrams producer új rendező után kezdett kutatni, ám a helyzet jelenlegi állásáról nincsenek részletek, és a Paramount részéről sem érkezett újabb nyilatkozat. Múlt hónapban Shakman távozását követően a stúdió kiadott egy közleményt, amelyben (egyfajta) PR bullshitként (részben) az állt, hogy a Paramount "izgatottan várja ennek a következő fejezetnek a kreatív vízióját, és alig várja, hogy a világ minden táján eljuttassa a közönséghez"

A TrekMovie cikkében emlékeztet, hogy a negyedik Star Trek mozi bemutatójának dátumát már egyszer módosította a stúdió és nem kevésbé a project körében kialakult káosz, hiszen a Paramount korábban 2023 júniusára tűzte ki a megjelenést. A filmnek idén februárban úgy tűnt, hogy lendületet kap, amikor JJ Abrams producer bejelentette, hogy újabb Kelvin mozi készülhet, – akár még abban az évben ősszel forgatni is kezdhetik. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy ahhoz képest, hogy ezt a filmet állítólag mindenki akarja, a stúdió, a szereplők és a rajongók is, valahogy úgy tűnik, hogy soha nem készül el.

Jó hír lehet viszont a magyarországi rajongók számára, hogy a jövőre hazánkba érkező SkyShowtime nevű streamingszolgáltatón iparági pletykák szerint akár több új Star Trek sorozat is magyar hanggal érkezhet majd. Forrásaink szerint a Pike kapitány és Spock Kirk előtti kalandjait az Enterprise-on feldolgozó Különös új világok (Strange New Worlds) című élő szereplős széria szinte bizonyos, hogy magyar szinkronnal is elérhető lesz a Paramount Global és a Comcast (NBC/Universal) közös platformján.

Az emTV.hu természetesen igyekezett felderíteni a pletyka valóságtartalmát, így rákérdeztünk a SkyShowtime magyarországi irodájánál, de az értesüléseinket jelenleg sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták.

emTV.hu // TrekMovie // fotó: Paramount Pictures

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8317942424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása