2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Vendégünk Tilly és Dal, azaz Staub Viktória és Rada Bálint

Űrszekerek közösségtalálkozó

2024. október 23. - Parallaxis Univerzum

Staub Viktória a Discovery fedélzetéről, míg Rada Bálint egyenesen a Protostar hídjáról transzportált a 2024-es Hungaroconra, hogy egy jó hangulatú beszélgetés részesei lehessünk Star Trekről, Star Wars-ról, szinkronról és más izgalmas dolgokról. A beszélgetés vendégei volt még Németh Attila, akinek terminológiájának ősfordítását, és sok Star Trek sorozat magyar fordítását köszönhetjük, illetve Kasza Magdolna, aki maga is szinkronizál a Star Trek: Prodigy című sorozatban, valamint szakértője volt a Különös új világok című széria magyar változatának is.

urszekerek_talalkozo-cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr9918714120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása