2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Betegség miatt bizonytalan időre távozik Ivanics-Rieger Klaudia

Szolgálati közlemény

2022. november 22. - emTV.hu

Egészségügyi problémák miatt bizonytalan ideig nem vezet műsort a Parallaxis Univerzumban Ivanics-Rieger Klaudia – hirtelen távozása több podcast megjelenését is érinti. A Bakonyi Csillagászati Egyesület alapító tagja másfél éve csatlakozott az [emdé] média podcast-divíziójához, ahol eddig huszonkét Parallaxisban szerepelt, idén márciusban pedig elindította SzubZsáner című saját sci-fi könyves podcastjét is.

klau_mh_papa_bazisrepuloter.png

A Parallaxis november 24-én jelentkező epizódjában már új felállásban várja a Pécsi Géza, Vincze Miklós és Horváth Ádám Tamás által alkotott hármas a tudományos és fantasztikus élmények rajongóit. A felvétel előtt néhány órával ugyanis kiderült: a Parallaxis Univerzum felelős szerkesztője váratlan egészégügyi problémák miatt kénytelen egy időre visszavonulni a műsorkészítéstől.

"Mivel egyelőre nem tudom, hogyan tudok szerepelni, jeleztem a csapatnak, hogy egy ideig sztornó minden. Most néhány hétig nagyon bizonytalan az egész. Utána talán már jobban körvonalazódnak a dolgok"

 – fogalmazott Klaudia, aki a fenti fotón a honvédség pápai bázisrepülőterén látható.

"Ha ismerek olyan embert, aki fiatal, elég jóban van az égiekkel és van annyira makacs, hogy ne szarjon be helyből, és még egy ilyen betegséget is el tud küldeni a francba, na az pont Te vagy, Klaudia. Neked ez megy"

– tette hozzá Miklós.

"Egy ilyen helyzetben nem a podcast a legfontosabb, hanem Klaudia egészsége, mi pedig támogatjuk őt és reméljük, hogy mielőbb visszatér majd közénk! Annyit már most elmondhatok, hogy decemberben és januárban biztosan nem készül új SzubZsáner epizód, a továbbiakról pedig Klaudiával közösen hozzuk meg a döntést a későbbiekben"

– mondta a műsor producere, Horváth Ádám Tamás, akinek a nyáron elszenvedett agyi infarktusa után vált kérdésessé, hogy valaha visszatérhet-e a mikrofon mögé. Elmondta továbbá, hogy a műsor pótlásáról, helyettesítéséről még nem született döntés, de az biztosnak látszik, hogy a SzubZsáner (akár tartós) kiesése a műsorrendből további változásokat hoz a februárban ötödik születésnapját ünneplő podcast-univerzum műsorainak megjelenésében. Erről a késztők későbbre ígértek tájékoztatást.

Klaudiának mielőbbi gyógyulást kívánunk!

emTV.hu // címlapkép: Ivanics-Rieger Klaudia Facebook

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr8217983588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása