2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Átadták az idei Juhari Zsuzsanna-díjat

A Parallaxis Univerzum csapatának munkáját is elismerték

2023. november 30. - emTV.hu

Szerda délelőtt a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Humán Tudományok Kutatóháza épületében a tudománykommunikációról szóló eseményen vehette át a Parallaxis Univerzum alapítója, főszerkesztője és kreatív producere, Horváth Ádám Tamás a Tudományos Újságírók Klubja által immáron harmadszor nekünk ítélt Juhari Zsuzsanna-díj kiemelkedő színvonalú tevékenységet elismerő oklevelét.

jzsd-eo-23.png

Elismerő oklevélben részesült továbbá Nagy Róbert csillagászati blogja, az idén megosztott Juhari Zsuzsanna-díjat pedig Csupor Dezső, az MTA doktora, valamint Molnár Janka Sára fizikus, A tudomány szexi TikTok csatorna készítője kapta. A tudomány kiemelkedő népszerűsítésében komoly szerepet vállaló Boldogkői Zsolt biológust pedig szintén díjazták az eseményen. Az elismeréseket Lente Gábor, a Tudományos Újságírók Klubjának alelnöke adta át.

Ide kattintva megnézheted az átadás ünnepélyes pillanatát, az alábbi videórészletben pedig azt, amit főszerkesztőnk és kreatív producerünk mondott az elismerés kapcsán.

jzsd-eo-23-dijazottak.png

"Mindig zavarban vagyok, amikor elismernek. Szerencsére nem sűrűn fordul elő. Úgyhogy tudom értékelni. Nagyon köszönöm a TÚK-nak és főleg a Parallaxis Univerzum fantasztikus csapatának!" – mondta az esemény után Horváth Ádám Tamás, aki azt is hozzátette, hogy ezt az elismerést az idén elhunyt kollégájának és barátjának, Ivanics-Rieger Klaudiának ajánlja.

A Tudományos Újságírók Klubja és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat 2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában részesítette a Parallaxist, 2020-ban, 2021-ben és immáron idén, 2023-ban is magas színvonalú tartalomszolgáltatóként elismerő oklevéllel jutalmazott minket.

Az egész Parallaxis Univerzum nevében köszönjük az elismerést, amelyben valamennyi munkatársunkkal és hallgatónkkal, a tudomány iránt érdeklődővel osztozunk, és egyben inspirál is minket a minél szélesebb körű tudományos és fantasztikus ismeretterjesztésben.

emTV.hu // címlapkép: részlet az élő stremből / fotó: Kubatovics Áron

csik_patreon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6818270315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása